Opinie Klientów

Opinie KlientówOpinie Klientów …

są dla nas niezwykle cenne.

Wszystkich naszych Szanownych Państwa Klientów bardzo prosimy o zamieszczanie opinii o naszej pracy, pomocy, jakości usług i fachowości. Są to dla nas bardzo cenne wskazówki, a w przypadku pozytywnych opinii zachęta do kontynuacji zamierzonych celów i satysfakcja z wykonywanej pracy.

Od samego początku naszej działalności dobro naszego pacjenta stawiamy na pierwszym planie. Do każdego naszego Klienta podchodzimy indywidualnie, dokładając wszelkich starań aby zapewnić profesjonalną usługę na najwyższym poziomie. Opinie są dla nas drogowskazem i zarazem satysfakcjonującym wyrazem docenienia naszych starań.

Z góry gorąco dziękujemy za zamieszczone wpisy i pozdrawiamy wszystkich naszych Państwa Klientów zapraszając jednocześnie do dalszego korzystania z naszych usług.

Zespół Optometrium


11 komentarzy

bitis

25 listopada, 2016 at 9:52 pm

Profesjonalna i miła obsługa, badania na najwyższym poziomie, niesamowity wybór, a produkt końcowy, czyli w moim wypadku okulary rewelacyjny. Pozdrawiam serdecznie. Witold

Lidka

2 marca, 2017 at 7:30 pm

Pełen profesjonalizm, wszystko na najwyższym poziomie – od badania po wybór oprawek. Szczerze polecam Optometrium CKW każdemu kto ma problem z doborem okularów! Lidka

Maria

21 grudnia, 2018 at 11:40 am

Polecam Optometrium! Wszechstronna pomoc; profesjonalna, cierpliwa obsługa na wysokim poziomie. Dobrane szkła i oprawki to strzał w dziesiątkę. Pozdrawiam 😉

Piotrek

27 lutego, 2019 at 6:24 pm

Niesamowicie profesjonalne podejście do młodego klienta.Dziewięcioletnia córka poszła na badania z mieszanymi uczuciami a wrociła zachwycona i nie może doczekać się na okulary!Mogę polecić z czystym sumieniem…dziękujemy!

IwonaK

13 marca, 2019 at 6:49 pm

Badanie przeprowadzono bardzo dokładnie. Pani optometrystka nie dośc, że przesympatyczna to jeszcze wszystko dokładnie wytłumaczyła.Do tej pory nigdzie nie spotkałam sie z tak profesjonalnym podejsciem. Ponadto Pani, która pomagała wybrać oprawki rownież naprawdę zna się na swojej pracy. Pomogła dobrać mi idealne oprawki i jeszcze dowiedziałam się jakie kolory pasują do mojego typu urody. Polecam wszytskim!

Grażyna Józefczyk

18 marca, 2019 at 3:59 pm

Jestem bardzo zadowolona z okularów i badania, bardzo miła obsluga

IwonaK

18 marca, 2019 at 4:53 pm

Wspaniała obsługa. Okulary dobrane idealnie. Polecam wszystkim! 🙂

Ela

19 marca, 2019 at 7:27 pm

Profesjonalna i miła obsługa, sympatyczna atmosfera, duży wybór opraw, dobrze wykonane badanie przez optometrystę. Gorąco polecam. Ela

Małgosia

17 maja, 2019 at 4:39 pm

bardzo profesjonalna obsługa- myślę, że dobrane okulary będą mi długo i dobrze służyły

Baranki

27 czerwca, 2019 at 8:46 pm

Potwierdzam – profesjonalne badanie, ciekawy wybór opraw, łatwo znaleźć coś dla siebie nawet jak ma się zazwyczaj z tym kłopoty 🙂 szybka realizacja co często bardzo ważne.

Karolina

27 listopada, 2019 at 2:23 pm

Wspaniały gabinet, w którym klient jest priorytetem! Miła, profesjonalna obsługa. Nie ma problemów z komunikacją, wszystko załatwiane jest szybko i sprawnie. Polecam każdemu.

Leave a Reply